Ouders

ouders begeleiding

 

“Onze zoon is geslaagd! Nogmaals bedankt voor je begeleiding van de afgelopen jaren. Het heeft tot dit mooie resultaat geleid.”

“Hadden we jou maar eerder ontdekt. Je begeleidt heel breed, dyslexie is niet alleen lezen en spelling het komt overal in terug.”

“Ik wil even doorgeven dat L in de proefwerkweek een 6,1 heeft gehaald voor Engels en dat wij super trots zijn. De energie die jij en L elke week in Engels stoppen heeft dus zeker zijn vruchten afgeworpen!”

Mijn dochter was helemaal enthousiast toen ik haar vrijdag ophaalde. Ze zei: “Ik wil dat het weer vrijdag is, dan mag ik weer naar Eveline.”

“Onze zoon is geslaagd! Super bedankt voor de afgelopen jaren. Zonder jou was het niet gelukt.”

“We zijn super blij met de hulp! Alles pakt beter door de manier waarop je het uitlegt. Alles op school valt op zijn plaats.”

“We zijn zo blij met je hulp bij rekenen, onze dochter gaat zo goed vooruit. Ik laat je de komende jaren niet meer los hoor.”

“Bedankt voor je uitgebreide en heldere verslag. We willen je bedanken dat je K zo snel hebt getest en ons handvatten hebt gegeven om mee aan de slag te gaan.”

“We hebben deze week het adviesgesprek gehad. Mede dankzij jou heeft ze havo gekregen. We willen je nogmaals bedanken.”

“M is zo goed en fijn geholpen door jou. Geniet van de chocola.”

Nieuws

Nieuws:

Op dit moment zijn we bezig met een groot rekenproject op een school. We brengen in kaart waar de hiaten zitten en begeleiden leerkrachten en kinderen. Vanuit gemaakte analyses stellen we een beleidsplan op en ondersteunen bij de implementatie van een nieuwe rekenmethode.

Gelukkig zijn ook dit jaar weer alle leerlingen geslaagd. Het slagingspercentage staat nog steeds op 100%.

Wat leerlingen zeggen:

"Op de basisschool kon ik gebruik maken van een wiebelkussen, ik kon even tussendoor bewegen. Zelfs bewegend leren pasten ze toe op school. Toen ik op de middelbare school kwam, kon dat allemaal niet meer. Ik vond dat erg moeilijk."

"Lieve Eveline, door jou heb ik meer in mijn mars." R 10 jaar

"Waarom bestaat er geen "dyslexietaal" voor spelling? Dan mogen we het allemaal schrijven zoals we het horen." Sanne 11 jaar

"Je hebt zoveel geluk in je leven. Zonder geluk kun je niet leven." Rik 9 jaar

"Zonder Eveline als coach was het niet gelukt." # VWO diploma gehaald

"Sinds ik in deze praktijk kom, heb ik geen onvoldoendes meer gehaald voor Frans, ik voel me zelfverzekerder. Door te oefenen en te doen, weet ik nu dat ik het kan."  Anne 18 jaar

"Mijn leven wordt bepaald door dyslexie. Ik moest steeds dingen aan andere mensen vragen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen, nu kan ik mezelf zijn."  Bas 22 jaar

“Ik had geen benul van Engels, maar nu weet ik hoe ik het moet aanpakken. Ik heb meer vertrouwen gekregen in mezelf.”  Nina 15 jaar

“Ik wil niet meer slapen, want het lezen gaat steeds leuker worden.” Jaap 9 jaar

“Ik wist eerst niet hoe ik dingen moest leren, nu heb ik een manier geleerd die goed bij me past.” Brent 14 jaar

Archief

Contact

Eveline van Leusden
Praktijk voor Remedial Teaching
Kerkenbosplaats 1
5043 RX Tilburg
Tel: 06 49784505
evelinevanleusden@gmail.com

Grotere kaart weergeven

Locatie Bergeijk:

Horstakker 33                                                                                                                                                                                             5571 PM Bergeijk